het TheaterFestival

Open Calls

vr 14.06.24

Sluit je aan bij het vrijwilligersteam!

Elk jaar kunnen we bouwen op ons vrijwilligersteam. Zij laten het festivalhart sneller, maar ook vriendelijk en behulpzaam kloppen.

Dit jaar komt het TheaterFestival van 5 tot en met 15 september naar Antwerpen en zoeken we versterking voor dit geweldig team. 

Door hTF

Catering
Op een lege maag valt er niet te werken, spelen of beleven. In het festivalcentrum schuiven elke dag artiesten, crew en festivalmedewerkers aan bij het buffet voor een gezonde lunch en diner. Je werkt steeds in een team van 2 en als Buffetmanagers zorg je ervoor dat er in elk potje een passend lepeltje zit, ontvang je ieders eetbonnetje met plezier en hou je de boel op orde. Geen handwas nodig!

Croque master
Ook het publiek wordt snel hongerig. Hier schiet jij met een waar croque monsieur-kraam ter hulp! Je staat in een team van 2 in het hart van het festivalcentrum en grilt de croques tot de geur van een heerlijk krokant korstje iedereen naar jullie kraam lokt.

De croques worden af en toe ook aangevuld door pannenkoeken. 

 

Interesse? Vul het formulier in en join the team! 

Als deel van het vrijwilligersteam ontvang je een vrijwilligersvergoeding van 41,48 euro per dag, één vrijkaart voor een voorstelling naar keuze én nodigen we je elk jaar uit om in preview samen met het team, artiesten en crew het programma te ontdekken voor we het loslaten op het brede publiek. 

Blokkeer alvast vrijdag 16 augustus van 18:00 tot 19:30 want dan ontmoeten we elkaar voor een gezellig startmoment met een hapje en drankje in de Artiestenfoyer van DE SINGEL.