het TheaterFestival

CADEAUBON 2024

Schenk een avond festival plezier (of meer dan één)! 


Kies zelf het bedrag van de cadeaubon aan de ticketbalie van het Festivalcentrum in DE SINGEL of online. Het restbedrag blijft beschikbaar voor andere activiteiten op het TheaterFestival 2024, dus je hoeft het volledige bedrag niet in één keer uit te geven.
Koop je cadeau hier!  

 

KOOP JE TICKET

Online (24/24u) via onze website 

   • online verkoop van tickets stopt 2 uur voor aanvang van de voorstelling, indien de voorstelling niet uitverkocht is kan u nog tickets verkrijgen aan de avondkassa op de locatie van de voorstelling
   • Beveiligde betaling via Visa/Eurocard of Bancontact.
   • Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd.
   • Je kan je tickets als pdf printen, bewaren op je smartphone of in je Wallet.


Telefonisch
: +32 (0)3 248 28 28

dinsdag t.e.m. vrijdag 11:00 – 16:00 & zaterdag 16:00 – 18:30


Via
mail: tickets@singel.be

 

Aan het bespreekbureau van DE SINGEL:
van woensdag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:30
op zaterdag van 16:00 tot 18:30
Desguinlei 25, 2018 Antwerpen
Tijdens het TheaterFestival is het bespreekbureau elke dag geopend.


In de maand juli is de ticketshop met vakantie en is het bespreekbureau niet bereikbaar. Online reserveren blijft mogelijk. Heb je toch een dringende vraag? Mail naar
info@theaterfestival.be. Opgelet, van 13 tot 19 juli is het TheaterFestival ook met vakantie. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

NMBS Discovery Ticket

Reis met 50% korting naar het TheaterFestival danzij het Discovery Ticket van de NMBS. 
Koop een ticket voor een voorstelling en gebruik de unieke code op jouw ticket voor een heen en terug reis naar Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Berchem of Antwerpen-Zuid.

Surf vanaf 5 augustus naar nmbs.be/discovery om jouw treinticket aan te kopen met de unieke code die je nu al op je hTF voorstelling ticket ontvangt.

 

BLIND DATE

Ga je alleen naar een voorstelling en praat je graag nog wat na? Wij matchen jou met een gesprekspartner!

Bij elke voorstelling zijn er enkele zitjes gereserveerd met uitstekende zichtlijnen voor een Blind Date. Meld je aan bij de kassa voor de voorstelling, krijg een stoelnummer in ruil en neem plaats. Je gesprekspartner onderneemt dezelfde stappen en achteraf kan je in de foyer nakaarten in de gezellige tea corner waar er kaartjes liggen die het gesprek op gang brengen. Stiltes toegestaan!

AVONDKASSA

Koop last minute een ticket aan de avondkassa in het theater zelf. De kassa gaat 1 uur voor aanvang open en verkoopt enkel tickets voor de voorstelling die daar plaatsvindt.
Betalen kan via Bancontact of Visa/MasterCard. Opgelet: geen cash mogelijk!

ANNULERING

Tickets worden alleen terugbetaald wanneer een voorstelling wordt afgelast en enkel per overschrijving.

PRIJSCATEGORIËEN

De prijscategorieën zijn persoonlijk en gelden enkel op vertoon van identiteits- of studentenkaart. 

Basistarief
+65
-26 / student
A-Kaart Kansentarief Mensen met een A-kaart Kansentarief betalen 4 euro per voorstelling. Mail naar tickets@desingel.be   
EDC kaart  Reserveer een gratis ticket voor je begeleider. Mail naar tickets@desingel.be 

DOUBLE VISION

Het TheaterFestival stelde zorgvuldig drie combinaties van telkens twee voorstellingen samen.
Geniet van 15% korting bij aankoop van een Double Vision. Hoe ga je te werk? Ga naar de voorstellingspagina van één van de voorstellingen in de combinatie, klik daar op de Double Vision categorie en geniet. Joepie!


1:
Serdi & Ensor est un fou/Ensor is zot

2: Up Your Ass & The Bride and the Goodnight Cinderella

3: Opening Night & Josse Jnr. 

hTF rittenkaart

Hold your horses! Zul je ons niet horen zeggen. Rij met ons mee door het festival en ga naar 5 verschillende voorstellingen voor maar 110 euro! 

Een hTF rittenkaart is strikt persoonlijk en geldt voor één ticket per voorstelling. Na je aankoop kan je voor vijf voorstellingen één ticket kiezen waarbij je winkelmandje automatisch op 0 euro zal staan. De rittenkaart vervalt na de bestelling van je vijfde ticket. Koop je hTF rittenkaart hier!

FestivALL

Bij de aankoop van je ticket kan je ervoor kiezen om een solidaire bijdrage te leveren. Met je gift draag je bij aan een gratis kaartje voor mensen met een beperkt budget. Meer informatie op onze toegankelijkheidspagina.

WACHTLIJST

Bij uitverkochte voorstellingen verschijnt de knop ‘wachtlijst’ op de voorstelling pagina. Hier kan je je registreren. Als er plaatsen vrijkomen krijg je via DE SINGEL een bericht per mail maar kom ook zeker naar de avondkassa waar er net voor aanvang de stoelen worden vrij gegeven van tickethouders die niet zijn komen opdagen. 

KINDEREN TOEGELATEN?

Wil je met je kinderen naar de voorstelling, check op elke programmapagina welke voorstellingen family friendly zijn.

EXTRA NODEN

Bij aankoop van een ticket kan je bij opmerkingen aangeven of je wenst gebruik te maken van ringleiding, een rolstoelplaats, een plaats vooraan bij visuele beperking, … Wij zorgen verder voor een goede plaats en zo gewenst ook voor begeleiding. Voor meer informatie kan je terecht bij marie@theaterfestival.be. Alle Festivallocaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers tenzij specifiek anders vermeld. Opgelet: In Monty is het toilet niet rolstoeltoegankelijk.

GSM, FOTO'S & VIDEO

Schakel je gsm volledig uit tijdens de voorstelling. Het is niet toegestaan foto’s, klank- of beeldopnamen van de voorstelling te maken.