het TheaterFestival

1.Arenberg

Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

2.c o r s o

Driekoningenstraat 126, 2600 Berchem

Met hun cultuuraanbod willen ze jong en oud(er) verleiden, prikkelen, uitdagen en ieders blik verruimen. Dit doen ze door in te zetten op meerstemmigheid in de keuzes die ze maken en door ruimte te geven aan makers in alle stadia van hun ontwikkeling.

3.De Klap

Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne

4.DE SINGEL / Festivalcentrum

Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

Niet alleen de setting van de Rode Zaal en Theaterstudio maar je vindt er ook het bruisend Festivalcentrum

© Ilja Antonneau

5.De Studio

Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen

De Studio is een culturele hotspot op het Mechelseplein in hartje Antwerpen, dat een jong publiek (0 tot 30 jaar) in contact brengt met kunst, cultuur en media, met grote aandacht voor de stedelijke en maatschappelijke context en met zorg voor de kwetsbare positie van jongeren en kunstenaars.

© Karolina Maruszak

6.hetpaleis

Meistraat 2, 2000 Antwerpen

hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor jong publiek. Het stimuleert kinderen in hun kunstbeleving: als toeschouwer, als gesprekspartner, als deelnemer, als jonge artiest. hetpaleis maakt hoogwaardig werk voor de grote zaal. Het programmeert verschillende kunstdisciplines en ondersteunt een verscheidenheid aan artiesten in hun ontwikkeling.

7.Monty

Montignystraat 3, 2018 Antwerpen

8.Sinaai

Dries, 9112 Sint-Niklaas (Sinaai)

Circus Ronaldo zet zijn tentstokken op het plein ‘Dries’. Dit bevindt zich tegenover het gemeentehuis van Sinaai. We voorzien de nodige signalisatie, maar ook de grote circustent leidt je op de goede weg.